Persberichten

ALLE MODELLEN VAN SUZUKI NU VIA PRIVATE LEASE

16 Mar
Suzuki introduceert Private FlexLease: een vorm van private lease die na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar is. Uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK blijkt dat consumenten tegen eventuele boetes opzien wanneer het leasecontract vroegtijdig beëindigd wordt. Bijvoorbeeld in het geval van gezinsuitbreiding en ze een ruimere auto wensen, het kopen van een huis of wanneer ze een wereldreis willen maken. Deze consumenten komt Suzuki naar eigen zeggen tegemoet met Private FlexLease.
Lees meer

SUZUKI BIEDT TEAM PROEFRIT AAN

14 Dec. 2017
Suzuki biedt sportverenigingen de unieke mogelijkheid om in de vorm van een teamproefrit met drie nieuwe Suzuki Swifts naar een uitwedstrijd te rijden. Op die manier ervaren alle teamleden het verrassende ruimteaanbod en de sportieve rijeigenschappen van de nieuwe Swift. Suzuki stelt tot 1 maart 2018 ieder weekend drie Swifts beschikbaar voor een sportteam van maximaal 15 personen.
Lees meer

SUZUKI INTRODUCEERT SWIFT SPORT

9 Sep. 2017
De nieuwe Suzuki Swift Sport maakt zijn werelddebuut op de IAA Frankfurt Motor Show (14-24 september 2017). De sportiefste Swift van nu is voorzien van een sportpakket, sportiever onderstel en een 1,4-liter BoosterJet turbobenzinemotor. Die levert 103 kW (140 pk) terwijl de Swift Sport slechts 970 kilogram (kentekengewicht) weegt.
Lees meer

SUZUKI KONDIGT SWIFT SPORT AAN

24 Jul. 2017
Suzuki onthult op de komende IAA Frankfurt Motor Show (14 - 24 september 2017) de nieuwste generatie Swift Sport. De sportiefste versie uit het nieuwe Swift-gamma belooft een nieuw niveau van rijdynamiek en sportiviteit.
Lees meer

SUZUKI INTRODUCEERT RHINO-UITVOERINGEN

9 May. 2017
Suzuki introduceert extra complete Rhino-uitvoeringen van de Celerio, Ignis, Baleno, Vitara, S-Cross en Jimny. Het voordeel loopt hierbij op tot 1.800 euro. De Suzuki Rhino-modellen vallen op met hun krachtige aanblik, net als de zwarte neushoorn die als inspiratiebron diende. Suzuki maakt zich al jaren sterk voor de bescherming van deze bedreigde diersoort.
Lees meer

SUZUKI MAAKT PRIJZEN NIEUWE SWIFT BEKEND

21 Mar. 2017
Suzuki maakt de prijzen van de nieuwe Swift bekend. Die beginnen bij 15.499 euro voor de Swift 1.2 DualJet Comfort. De nieuwe Swift is van bumper tot bumper nieuw ontworpen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een 'zwevend' dak en een extra sportieve aanblik. De nieuwe Swift weegt minimaal 815 kilogram (kentekengewicht). Dat is zelfs dan de eerste generatie van de nieuwe Swift uit 2005. Dit lage gewicht resulteert in betere rijeigenschappen.
Lees meer

SUZUKI TOONT NIEUWE SWIFT

7 Mar. 2017
Suzuki presenteert de compleet nieuwe Swift voor de Europese markt. De nieuwe generatie staat als primeur op de Autosalon van Genève 2017 en valt op door zijn volledig nieuwe styling met het kenmerkende Swift-DNA. Hij is ruimer en comfortabeler dan voorheen en biedt nieuwe technologie voor meer veiligheid. En dankzij het nieuwe, lichtgewicht platform belooft de Swift aansprekende prestaties en optimale efficiency.
Lees meer

SUZUKI BALENO NU VIA PRIVATE-LEASE

4 Jan. 2017
Suzuki breekt met de traditie dat private lease exclusief brandstof is. Als eerste automerk biedt het samen met Suzuki Financial Services een echt complete deal aan. De Baleno 1.2 Exclusive is met Suzuki All-inclusive Plus als actie verkrijgbaar voor 379 euro per maand, ínclusief de brandstof en alle andere autokosten zoals de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud.
Lees meer

SUZUKI IGNIS VANAF DECEMBER IN DE SHOWROOM

28 Nov. 2016
Suzuki maakt de prijzen bekend van de nieuwe Ignis. De frisse compacte crossover is leverbaar vanaf 14.499 euro, inclusief kosten rijklaar maken. Een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor is standaard. De uitrusting omvat met onder meer airconditioning, een radio/cd-/mp3-speler met Bluetooth, elektrisch bedienbare ramen vóór, ESP en zes airbags. Speciaal voor snelle beslissers is er tijdelijk een extra compleet introductiemodel met onder meer WiFi en Spotify.
Lees meer

SUZUKI MAAKT UITRUSTING NIEUWE IGNIS BEKEND

4 Nov. 2016
Suzuki maakt in aanloop naar de showroomintroductie van de nieuwe Ignis steeds meer details van de compacte crossover bekend. Dit keer is dat de uitrusting. Standaard zijn in elk geval zes airbags, elektrisch bedienbare ramen vóór, een info-display en bumpers in de kleur van de carrosserie.
Lees meer