De Suzuki Swift Sportline

Extra sportieve looks gecombineerd met laag verbruik.
vanaf € 19.699,- of € 299,- p/m

De Swift Sportline heeft het allemaal

De Swift Sportline heeft én de sportieve looks én het lage verbruik van de 1.2 Dualjet- of 1.0 Boosterjet-motor. Naast alle sportieve extra's is de Sportline verder onder meer voorzien van stoelverwarming en een 7"smartphone linkage touch display met digitale radio (DAB+), AUX-input, USB-poort en Bluetooth®. Ook airconditioning en een achteruitrijcamera zijn standaard.

Sportieve extra's:
  • 17"lichtmetalen velgen
  • prominente dakspoiler
  • skidplates voor en achter
  • zwarte bodykit
  • dubbele sportuitlaat
  • speciale sportstriping

Boosterjet de sportiefste

Suzuki levert de Swift Sportline met de keuze uit twee efficiënte benzinemotoren. De 1.2 Dualjet heeft een vermogen van 66 kW (90 pk) bij 6.000 t.p.m. en is optioneel leverbaar met een automatische transmissie. De 1.0 Boosterjet met turbo doet hier een schepje bovenop en levert 82 kW (112 pk) bij 5.500 t.p.m. Het benzineverbruik (NEDC) bedraagt respectievelijk 1 op 23,3 en 1 op 21,7. De Boosterjet is de sportiefste van het stel en accelereert vanuit stilstand in 10,6 seconden naar 100 km/uur. De topsnelheid bedraagt 195 km/uur.

Maak een proefrit

Private FlexLease na één jaar maandelijks opzegbaar

De nieuwe Suzuki Swift Sportline is per direct leverbaar. De consumentenprijzen beginnen bij € 18.799,- voor de 1.2 Dualjet. De 1.0 Boosterjet is verkrijgbaar vanaf € 19.999,-. De maandtarieven van Suzuki Private Lease starten bij respectievelijk € 299,- en € 309,-. Wie de mogelijkheid wil het contract na één jaar maandelijks op te zeggen, betaalt € 319,- en € 329,- per maand (Private FlexLease).

Citam, al meer dan 80 jaar ervaring

Citam Arnhem gaat de uitdaging aan en stelt alles in het werk voor u!

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Swift Sportline te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de Swift Sportline? Download de brochures.