Suzuki Private Lease

Wat is Suzuki Private Lease?

Private Lease: als particulier je auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk, omdat alles in je vaste maandbedrag zit inbegrepen. Op brandstof en bekeuringen na maak je geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost. Naast het plezier van een nieuwe Suzuki kies je dus voor zekerheid en inzicht in jouw vaste lasten. En met Private FlexLease heb je de mogelijkheid om de auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren.

Informatie aanvragen

Suzuki Ignis

De Ignis valt op met zijn karakteristieke design. Deze Ultra Compact SUV biedt verrassend veel binnenruimte. En is voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken.

Nu vanaf € 259,- p/m.

Meer informatie

Suzuki Swift

De nieuwe Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. En onze sportieve vijfdeurs is nu nóg leuker om in te rijden!

Nu vanaf € 269,- p/m

Meer informatie

Nieuwe Suzuki Vitara

De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. Met een modern en herkenbaar SUV-design.

Nu al vanaf € 359,- p/m

Meer informatie

Suzuki Celerio

Compact vanbuiten, groots vanbinnen. De Celerio is zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Een echte alleskunner.

Nu vanaf € 199,- p/m

Meer informatie